Graphic recording

Een live visueel verslag van je event

Met een visueel verslag leg je de essentie van een event op een kleurrijke, maar herkenbare manier visueel vast. Denk aan begrippen die visueel worden gemaakt, of een quote van een van de sprekers.

Een visueel verslag geeft een creatieve en origineel draai aan je event. Daarnaast draagt het bij aan het opslaan van de informatie van de deelnemers. Een visueel verslag aan het einde van de dag is tenslotte aansprekender dan een e-mail met de notulen! 

En niet alleen tijdens het evenement is het verslag waardevol. Door het creëren van infographic of illustraties tijdens een visueel verslag kun je belangrijke inzichten na het evenement delen. Een krachtige take-away voor deelnemers die niet aanwezig konden zijn.

Waarom Graphic Recording?

Een visueel verslag helpt om de informatie beter op te slaan en creatieve links te leggen.

Voeg een kleurrijke live performance toe op je zakelijke event.

Een visueel verslag is een krachtige take-away.

Zichtbaar resultaat:

Tijdens het event wordt er een groot wit canvas opgehangen in de zaal die live wordt gevuld met tekeningen en teksten. Er ontstaat dus een live-size visueel verslag met de herkenbare informatie van het evenement.

Na het evenement kunnen de illustraties worden gedeeld in de vorm van een gedigitaliseerde poster, een infographic of losse illustraties.

meer weten? Neem contact op voor de mogelijkheden:

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.