Over Puck ten Kate

Sketchworks is opgericht door Puck ten Kate, met als missie om bedrijven te helpen hun duurzame ambities om te zetten naar inspirerende haalbare plannen en de slimme oplossingen voor de toekomst.

Haar brede interesse in zowel natuurwetenschappen als tekenen op de middelbare school leidde haar naar de studie innovatie management in Utrecht. Daar kon ze haar creativiteit volop inzetten voor duurzame projectideeën. 

Tijdens haar carrière bij ASML leerde ze al snel dat schetsen een krachtig communicatiemiddel zijn om mensen mee te nemen in verander plannen en innovatieve producten. Ze leerde dat je niet hoeft te kiezen tussen creatief of analytisch. De kracht juist ligt in ieders unieke combinatie aan skills. 

Creativiteit en Visual Thinking zijn belangrijke skills voor organisaties

Schetsen is een taal van concepten, ontwerpen, testen, en van ideeën die nog niet zijn uitgekristalliseerd. Ze vormen de brug tussen ambities en haalbare plannen. 

Creativiteit en Visual Thinking zijn essentiele skills, en cruciaal bij het gezamenlijk uitwerken van oplossingen voor de complexe problemen van vandaag de dag. En hier is Sketchworks in gespecialiseerd. 

Wij helpen graag de ander mee te nemen in wat jij al voor je ziet. 

Puck ten Kate

Puck ten Kate is Visual Consultant en de oprichter van Sketchworks

Bij Sketchworks werken we graag samen.

Hieronder staan een aantal van de partners waar we mee samenwerken om jouw ambities naar een hoger plan te brengen.

Imagine People en Puck ten Kate

Imagine People

Video & Animatie

Jet Dillerop en Puck ten Kate

MediaSquad

Grafisch Design

Henzij

Project Management

meer weten? Neem contact op voor de mogelijkheden:

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.