Klanten service & FAQ

Op deze pagina vindt je:

  Retouren

  Levertijd en verzendkosten

  Klachten

  Betaalmethoden

  Contact

  Retouren

  Het kan voorkomen dat wat je besteld hebt niet aan je verwachtingen voldoet. Als je de bestelling wilt ruilen of retourneren, kun je de producten binnen 30 dagen ruilen of retourneren. In ruil voor het geretourneerde product krijg je een tegoedbon, een ander product of je geld terug. We verwachten dat de artikelen niet gebruikt zijn, en in originele verpakking en netjes terug gestuurd kunnen worden. Let op, er zijn uitzonderingen:
  • Items met korting kunnen niet geruild worden;
  • Items kunnen alleen ongebruikt terug gestuurd worden;
  • Cadeaukaarten kunnen niet geruild worden.
  Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour zijn voor eigen rekening. Dit zijn de standaard pakketkosten. Raadpleeg uw postbedrijf voor de exacte tarieven. Indien je het product retour wilt sturen, meldt uw retour of omruiling aan via info@sketchworks.nl. Stuur het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking terug. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

  Levertijd en verzendkosten

  Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen voor 17:00 worden gedaan, worden binnen 1-3 werkdagen verzonden.

  Soms zijn de producten niet voorradig of zijn er omstandigheden waardoor de levering van de bestelling iets langer kan duren. Op de productpagina staat de indicatie van de levertijd. Mocht dit om wat voor reden dan ook afwijken, dan brengen we je natuurlijk zo snel mogelijk op de hoogte en kijken naar een passende oplossing.

  De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

  € 4.60 voor brievenbus pakketten
  € 6.75 voor pakketen standaard

  Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

  Klachten

  Wij doen ons uiterste best om met zorg mooie producten te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders misgaat waardoor je klachten ervaart. Neem dan altijd even contact op. We zullen ten alle tijde proberen om gezamenlijk tot een oplossing te komen. Indien u tijdig contact met ons opneemt zullen wij zorgen voor een vervanging of reparatie.

  Betaalmethoden

  We ondersteunen de volgende betaalmethoden:

  • IDEAL betaling van aankopen via de webshop
  • Bankopdracht o.v.v. factuurnummer
  • Sketchworks Cadeaubon

  Contact

  Mocht u vragen hebben over het een of ander dan kunt u ons bereiken middels de volgende gegevens:

  Sketchworks Visual Consulting
  +31 (0)6 127 27 297
  info@sketchworks.nl
  www.sketchworks.nl

  Ons vestigingsadres:
  DRUK, Westerkade 30
  3511 HC Utrecht

  Handelsnaam
  Puck ten Kate Illustraties / Sketchworks
  KVK: 75286947
BTW: NL001667332B82

  Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.